Smid dine lænker

Terapi.

 

Indtil jeg var godt oppe i 30erne, var min måde at agere og møde verden på meget ”hård”. Jeg var stærk. Jeg kunne klare alt selv, havde ikke brug for hjælp fra nogen, slet ikke mænd, jeg var fremme i skoene, rapkæftet og åbenmundet. Min måde at være på, min personlighed, lignede til forveksling den, som mange kvinder på maskulint prægede arbejdspladser har.

Inde under den facade skjulte jeg et lavt selvværd og mange frustrationer over at være mig.

Gang på gang oplevede jeg nederlag, sygdom og svigt.

Min hårdhed og styrke var intet andet end en tom skal, men jeg skulle og ville ikke være sårbar – det var farligt, tegn på svaghed, og det ville efter min formodning kun lede til smerte, så det blev gemt af vejen.

Erkendelsen af, at være vokset op i et dysfunktionelt hjem –et hjem med alkoholisme, overgreb og andre former for dysfunktionel forældreadfærd giver mig mulighed for at tilgive og arbejde konstruktivt.

Løsningen er at jeg bliver min egen kærlige forælder. Jeg kan nu udtrykke al den smerte og angst, som jeg havde gemt i mig, og befri mig fra skammen og skylden, der er levn fra fortiden. Jeg er en voksen, der ikke længere er spærret inde i barndomsreaktioner. Jeg favner og rummer barnet i mig og lære at elske og acceptere mig selv og det vil jeg af hele mit hjerte gerne lære dig.

Coaching, der lærer dig at sige JA til livet og smide dine lænker.

Vil du skabe forandring?

Kender du til ovenstående - og vil du arbejde for at komme videre?

Eller har du brug for hjælp til at lære at bede om det, du har brug for - så kan jeg hjælpe dig.

Jeg vil vise dig redskaber, der kan transformere den side af din personlighed, som kommenterer alt, hvad du foretager dig. Ham eller hende, der hele tiden fortæller dig, hvad du kan/må, ikke kan/ikke må. Du skal vide, at den værste dommer i dit liv er dig.

Du vil lære at sige JA og NEJ, sætte sunde grænser og slippe behovet for at please for at gøre andre tilpas.

Du vil bevæge dig fra skyggen ud i solen – og du vil vide, at både sol og skygge tjener et formål.

Du kommer på dit livs rejse, og jeg er din rejsefælle – men du bestemmer, hvor turen skal gå hen.

At være mønsterbryder skal du betræde stier i dit indre der endnu ikke er lyst op. Jeg vil gerne være det fyrtårne lyser og viser vej. Og at jeg gennem din rejse kan være fyrtårnet for dig.

Jeg er helt mig selv, har ikke løsningen og er ikke frelst, men et mennesker der brænder for at gøre en forskel. Jeg ved jeg kan.

At turde elske med hjertet. At rumme hele sig selv. At mærke kærlighedens uendelige kraft. Fra hjerte til hjerte og fra sjæl til sjæl og være tilstede for dig og til dig.

Mærke livet og føle livet er i balance. Få dig til at mærke det i dine omgivelser og føle det i dit indre. Føle stabilitet og sikkerhed – og holde din kurs i livet.

Målet er at du lære, at acceptere alle sider af dig selv. At du er god nok præcis som du er. At du ikke længere skal kæmpe og bevise dit værd. At du får redskaber og indsigten i hvad mønster der trigger dig.

Jeg lover dig nærvær, giver dig redskaber på din rejse, og sender dig aldrig grædende hjem.

Du får opbakning via sms eller Facebook, og hvis nødvendigt telefon.

Dette er fundamentet i Outside2inside mission og værdier.

Kontakt mig – og lad os få en uforpligtende snak om dine muligheder.

 

Pris 700 kr. for en session.

Skype 500 kr.

 

 

 

Referencer:

Jeg har gået i et coachingforløb hos Bettina. Det har været et super godt forløb, som jeg slet ikke har kunnet undvære. Bettina er, udover at et rigtig behageligt menneske, super dygtig til at spørge ind til de rigtige ting. Hun fornemmer hurtigt hvor ens problem ligger og så arbejder man med det. Jeg har fået utrolig mange ting med mig, værktøjer jeg vil kunne bruge resten af mit liv. Jeg har kun roser tilovers for Bettina og hendes kompetencer som coach – jeg vil anbefale et forløb hos hende til alle.

Og tak Bettina…for at hjælpe mig videre.

Charlotte Bech.

Jeg startede ved Bettina den 6/2.14.

Det er den første gang jeg har været ved en coach.

Vi sidder og snakker lidt frem og tilbage, (Jeg har mødt Bettina igennem en fælles veninde). Og stille bevæger vi os ind på min historie.

Jeg er vokset op ved min far, og har aldrig haft den helt store tilknytning til min mor. Men har af flere fået at vide, at jeg skal få styr på mit forhold til min mor. Og jeg har ikke forstået, hvad der er ment, vi har jo et ok forhold i dag.

Imens vi sidder og snakker, stiller Bettina nogle spørgsmål, der får mig til at huske nogle ting jeg har glemt/gemt. Og jeg begynder at kunne se et mønster i det voksne liv jeg har, kontra den barndom jeg har haft.

-At jeg altid har fået at vide, når jeg gjorde noget galt, men ikke når jeg gjorde noget godt. Og at jeg stadig den dag i dag, tilsidesætter mig selv, for at please andre. For at være god nok, i andres øjne. Bettina har hurtigt fået mig til at indse, at jeg er NR 1 i mit eget liv. At et nej til andre, kan være et JA til mig selv. Jeg har haft mange perioder i mit liv, hvor jeg har været meget præget af tanken om at jeg ikke er god nok. Men efter 2 gange ved Bettina, er mit humør steget voldsomt. Jeg er begyndt at hvile meget mere i mig selv. Være glad for mit eget selskab. Mærke efter, og sige nej til at hjælpe alle andre. Og sige meget mere JA til mig selv. Jeg har de sidste to gange, fået healing, efter vi har snakket. Det har været en behagelig og beroligende afslutning på samtalerne, der har sat en masse følelser i gang og har kostet rigtigt mange tårer. Den anden gang Bettina healede mig, føltes det som om, at hun trak hele min krop over i venstre side af kroppen. Bettina har på de 4 første konsultationer, fået mig til at se meget mere positivt på tingene, på mig selv. Jeg er blevet meget mere bevist om, at jeg skal mærke efter og tænke på mig selv og hvad der er bedst for mig Hun har hjulpet mig til at ture tage chancen og søge min egen lykke i livet. Tro på mig selv.

Hilsen Sanne

 

 

 

Jeg blev anbefalet Bettina af en god veninde som mente at jeg kunne ha brug for nogle værktøjer til at hjælpe mig videre.

Lavt selvværd og manglende tro på mig selv var en af de store problematikker jeg sloges med og heriblandt et par forliste korte forhold som jeg dog selv stoppede da jeg ikke følte mig tilpas i det mere.

 

I disse forhold var det ofte lidt jalousi altså angsten for at miste min kæreste til en anden for han ku jo helt sikkert nemt få noget bedre i mine øjne.

Jeg startede hos Bettina og hun fandt hurtig ud af hvordan hun skulle hjælpe mig med at give mig troen på mig selv og især det med at lære at sige fra, gøre det jeg vil og har lyst til hvor jeg ellers bare pleaser andre for gør jeg som de vil ha det så får de deres vilje og jeg får ro.

Men Bettina skulle snarest give mig en masse gode værktøjer jeg kunne arbejde med og hvis hun fornemmede der var lidt der "blokerede" så talte vi om det og en enkelt gang blev jeg healet og jeg fik lært at meditere begge noget der giver en utrolig ro i kroppen og hvor er jeg glad for at opleve det.

Jeg er lidt spændt på næste forhold, men har nu lært en del bl.a. At jeg skal selv kunne opfylde de behov jeg har for kærlighed og omsorg og at se andre som de er og ikke som dem jeg gerne vil have de skal være.

 

I alt 6 gange blev det til inden jeg selv synes at nu havde jeg fået så mange værktøjer og er nået så langt at det skal prøves af uden opfølgning sådan lige i nær fremtid. Jeg har i den grad lært at sige fra, lært at tænke på mig selv først frem for andre, at gøre det jeg vil ikke det aner synes jeg bør og bedst af alt dem omkring mig kan også mærke denne forandring, spændende for dem men bare fedt for mig at jeg nu er stærkere end nogen sinde føler jeg til at føle mig selv og vide hvem jeg er og hvorfor jeg agere som jeg gør.

 

 

De bedste anbefalinger herfra, men husk du skal selv være motiveret og du har selv ansvar for at lære og bruge de værktøjer du får!

 

Hilsen

Anita Carlsen

 

Jeg har haft et helt utroligt coaching forløb hos Bettina de sidste 5 mdr. Hun har lært mig at leve igen, at fokusere på nye må i livet og kikke indad. Jeg har stadig langt igen men Bettina har givet mig værktøjet til at arbejde videre. Vil på alle måder anbefale hende til andre.

Hilsen

Christina Sommer