Terapi og coachning

Fuck din indre Jantelov

 

 

 

Formål med terapi: er at helbrede gammel smerte, ændre begrænsende overbevisninger og udvide Din adgang til egen styrke og glæde, så Du i højere grad kan leve det liv, Du ønsker at leve.

Hvordan vil vi arbejde?

Du vil deltage i en værdiskabende proces, der understøtter at finde hjem til dig selv, og samtidig er det en ny vej til dine egne ressourcer. At have kontakt dit egnet behov og følelser igen og igen, og føle dem i din krop er afgørende. Fra denne kilde kan klarhed, glæde og kreativitet vokse. Der fra kan du virkelig skabe det liv, du ønsker og stå ved det.

Du lære at sætte sunde grænser og styrke din kommunikation

 

Kort og godt....du smider de lænker du binder dig med.

 

Ved at identificere og mærke situationer i dit nuværende liv, hvor du ikke lever med glæde og kærlighed, sådan som du ønsker det, kan du have adgang til eventuelle negative erfaringer fra barndommen, der stadig påvirker dig i dag. Du kan søge her og nu at opfylde de behov, der var uopfyldte i fortiden. Du kan benægte og lyve over for dig selv, men skammen og sorgen mærkes stadig.

Lidt efter lidt kan nye oplevelser i nutiden erstatte de gamle. Derved bliver det muligt at opbløde og forandre dine mønstre, således at de strategier, som du har udviklet for at overleve, kan erstattes af livsberigende strategier.

Du vil anvende forskellige redskaber til at være i forbindelse med dit indre barn og samtidig være i stand til at fungere som voksne, og tage dig af det indre barn. Du vil finde en sund balance og lære at danse med dit indre barn.

Dit konkrete udbytte:

Du vil lære stå ved dig selv og styrke dine kompetencer. Du vil lære at indgå i sociale relationer og udbygge dit netværk.

Du vil blive bevist om dine tanker og adfærdsmønstre. Du bliver en voksen, der ikke længere er spærret inde i barndommens mønstre. Du vil helbrede barnet i dig og lære at elske og acceptere dig selv præcis som du er.