Japansk Facelift

Japansk lifting er ansigtsmassage for den kræsne!

Japansk lifting er 100% nydelse. Det er afstressende, sundt for huden, ægte selvforkælelse, rynkereducerende og en dejlig oplevelse til dig selv, eller en du holder af.

Den ansigtsmassage, som du får hos mig, er baseret på japansk lifting. Det er en form for naturlig rynkereducerende ansigtsmassage fra Japan, også kendt som kobido, som er en yderst effektiv og grundig ansigtsmassage, når du vil gøre noget godt for ansigtshuden.

Udover at virke foryngende og opstrammende på huden, så er japansk lifting også en fantastisk måde at stresse af på.

Forestil dig, hvor lækkert det er at få lov at ligge på en varm briks en time, imens dit ansigt bliver plejet. Ansigtsmassagen bliver tilpasset dig og din hud, så den gør godt samtidig med, at det føles behageligt. Det er ikke alle, der kan lide, hvis der bliver masseret for grundigt i ansigtet, hvorimod andre vil ikke have, det er for blidt. Vi tilpasser massagen til dig og dine ønsker.

 

Japansk liftings 3 elementer:

Den største del af ansigtsmassagen er som nævnt baseret på japansk lifting.  Det er en grundig ansigtsmassage, der hjælper ansigtsmuskulaturen til at slappe af, hvilket har positiv foryngende effekt på huden

Udover den japanskinspirerede del, så er der også elementer fra Sydamerikas oprindelige indianske befolkning, som har brugt ansigtsmassagen som en del af traditionel behandling.  Deres opdeling af ansigtet i zoner, der svarer til forskellige af kroppens organer, bliver benyttet til behandlingen

Den tredje del af vores japanske lifting stammer fra Korea og bliver brugt i den indledende del af ansigtsmassagen. Det er en grundig massage af bestemte nervepunkter i ansigtet, som i store træk svarer til de områder, de sydamerikanske indianere opdelte ansigtet i. Denne type massage har blandt andet en afbalancerende effekt på organerne i kroppen

Sådan foregår japansk lifting hos mig

Den første del af ansigtsmassagen foregår uden olie. Den anden og tredje del foregår med brug af sunde nærende olier, dels for at give massagen et bedre flow, men også for at tilføre din hud ekstra fugt og næringsstoffer.

Som en del af ansigtsmassagen, arbejder vi også med nakken, hvis det er tiltrængt. Spændinger fra nakken forplanter sig ofte til hovedet og kan sætte sig som hovedpine eller spændinger i hovedbund og ansigt.

For at fuldende oplevelsen kan du også vælge at få masseret hænder eller fødder, hvis du gerne vil slutte af med det.

Japansk lifting som gavekort

 

Ønsker du at glæde en veninde eller kæreste, kan du bestille et gavekort til japansk lifting.  Det er en ægte wellnessgave, og det vil helt sikkert falde i god jord.

 

Priser på japansk lifting / ansigtsmassage

 

Japansk lifting 60 minutter koster 550 kr