Referencer

Har i dag virkeligt gjort noget rigtigt godt for mig selv, nemlig en japansk facelift.Det var en virkelig god og behagelig behandling som jeg synes alle burde gøre for dem selv. Kan rigtigt varmt anbefale dette. Tusind tak Bettina og vi ses igen, til endnu en behandling.

Knus Ulla Jeppesen

 

 

Kære BettinaJeg har skrevet denne anbefaling af dit arbejde.

Anbefalingens oplysninger: "Jeg har haft fornøjelsen at opleve Bettina til en wellness aften i mit hjem. Bettina er yderst professionel og respektuld i sin tilgang til at behandle personer, hun kun lige har mødt. Hun deler gerne ud af sin viden om sine produkter og metoder - og samtidig er hun dejlig uhøjtidelig med en skøn humor."

Ann-Dorthe Pedersen, Max positiv.

 

Japansk facelift kan i den grad anbefales. Og Bettina er fantastisk.

Maya Wulffsberg, Frørup

 

Tak for et fantastisk kursus i Japansk facelifting...Det var en meget grundig og forståelig gennemgang...dejligt der var så meget "hands on"...jeg føler mig klædt godt på til at gå igang med behandlingerne nu....

Ina Skytte, https://www.facebook.com/pages/Fit4you.dk

 

Tak for en lærerig og konstruktiv coaching idag...det var super motiverende og har sat mange ting i et nyt perspektiv.

Beata Christiansen, www.Venus World.dk

 

 

Bettina, du er min stresshealer.

For godt et år siden, blev jeg ramt af stress og kom til dig for at gøre noget godt for mig selv og jeg valgte en behandling med facelift. Straks du fik fingre i mig, åbnede du op for en række arbejdsrelaterede problemstillinger. Du mærkede mit stress og fik mig på sporet af, hvad der havde ramt mig. Du udfordrede mig og fik mig til at handle på mine symptomer. Det unikke ved dig er at du ikke nøjes med at give et facelift, du gik straks igang med, på din naturlige facon, at hjælpe mig mentalt og finde årsagen til min tilstand. Jeg kommer stadig i din klinik og får velvære samtidig med, at behandlingen er forebyggende med en flig af coaching til at handle på dèt, som fylder i mit sind. Du er god til at mærke mig og fortæller mig om, hvad du tænker... Tak Bettina

Hilsen Dorthe Krogh

 

 

Hej Bettina,

Vil gerne takke dig, fordi, du hjalp mig til at indse at det gik den rigtige vej.

Havde meget store personlige problemer, som bl. a. medførte et meget lavt selvværd og en usikkerhed på om livet ikke bare var en gang opreklameret, ubrugeligt skidt.

Du bekræftede for mig at jeg tog gruelig fejl. Det ville blive en lang, og til tider sej proces, men at jeg, hvis jeg lærte at vælge mine kampe med omhu, ville blive fuldt i stand til at vinde de sejre, som betyder så meget for ens selvværd, og videre færden ud i livet.

Jeg er nu nået så langt at jeg har overskuddet til at sige tak, endskønt det aldrig vil kunne dække hvad du gjorde for mig.

Lillian Kovas

 

Jeg takker for super gode samtaler -og facelift - meget berigende! Du gør en forskel!!

Stine Camilla Rix

 

Hei Bettina

Du har været min lifesafer og er det stadig ️

Det startede med en japansk facelift, hvor jeg var så heldig at prøve dine healer evner. Du fik hurtigt sat ord på de problemstillinger, jeg gik og tumlede med.

Herefter fulgte japansk facelift kursus. Og det var bare et super fantastisk kursus, der varmt kan anbefales. Og til forkælelse og omsorg for sig selv eller til gave er en facelift og eller healing hos skønne Bettina en vidunderlig gave️ Jeg fik så meget overskud️

Idag kommer jeg til Bettina for at få hjælp til mit vægttab. Og du gør et fantastisk stykke arbejde. Du er hele tiden nærværende og jordnær️ Det er bare så pragtfuldt at få behandlinger hos dig.

Shiela Christrensen, Reiki Care by Sheila Christensen

 

Min oplevelse af Bettina er, at hun er en meget unik Qvinde!!

Det har været en meget stor oplevelse, fordi Bettina så nogle ting hos mig, som ikke mange kan se, og det er både i forhold til min person, men også i forhold til mit helbred. For mig er det at blive set, noget af det mest healende og rørende, og det er en oplevelse jeg vil have med mig resten af mit liv.

Ud over det, så har Bettina også budt ind med div. Til mig inde på facebook, for mig giver det mig følelsen af ikke bare at være en klient, men at være et værdifuldt menneske som Bettina kærer sig om.

Jane Heltborg

 

Jeg stiftede bekendtskab med Bettina i forbindelse med en facelift, og opdagede hurtigt, at jeg her kunne blive styrket på mere end det ydre plan. Jeg har gennem NLP og coaching, opnået langt større indsigt i egne styrker/ ressourcer og ikke mindst at bruge dem til at nå mine mål, og kun for min egen skyld......

Lene Engell Jonsson

 

Kæreste Bettina.

Jeg vil hermed sige dig 1000 tak for din hjælp. Jeg kom til dig for første gang for 6 mdr. siden. Jeg ville prøve din facelift behandling og jeg må sige du er ualmindelig dygtig, både til at pleje mit ansigt, men også min sjæl. Du har været med til, at jeg fik mit selvværd igen. Og dine facelift behandlinger bliver man afhængig af, så vi ses snart igen.

Kærlig hilsen

Merete Lundtoft